Ramsan: Jag köper min CBD olja här

Japp ni hörde det så sant som det var sagt. Nu är det dags för mig att testa det alla runt om kring mig pratat om så länge. Så inte nog med att ni ska få veta varför, hur och vad. Så börjar jag med att säga att jag köper min CBD olja här -> www.modernatur.se

Det är flera av mina vänner som tipsat mig om sidan och de har handlat i flera år. Därför kändes det tryggt att köpa. Men nu går jag händelserna lite i förväg. Låt mig backa bandet!

Det var en solig söndag för flera månader sedan, jag hade kvällen innan suttit och läst korsord, druckit te och haft en sådan där härlig hemmakväll. Ni vet när allt känns trevligt, utan måste och krav. Bara du och tekoppen. När allting bara landar på plats och det gjorde det just denna kväll. 

Hur som helst när jag vaknar upp på söndagen känner jag mig ångestfylld och stressad, jag kunde inte riktigt sätta fingret på det, efter att jag tagit en promenad i det fina vädret hade ångesten fortfarande inte släppt så jag bestämde mig för att ringa min vän Maria. Hon brukar alltid ha massa fina tips till mig och då hon själv gått igenom sin beskärda del av prövningar så vet hon ofta vad hon pratar om (även om det inte alltid är så!)

Det dröjde inte länge innan hon rekommendera mig att köpa CBD olja, men innan det så förtydligade hon vikten av att röra på sig tillräckligt, få frisk luft, riktigt med vatten och att sova tillräckligt. Givetvis Maria som hon är rekommenderade mig ytterligare ting att använda mig av. Inklusive magnesium som spelar en viktig roll för vårt välmående.

Så jag bestämde mig faktiskt för att testa där och då. Jag åkte hem till Maria och samma kväll så beställde jag hem till mig själv (Jag köper min CBD olja här -> modernatur.se ) efter bara någon dag så anlände paketet. Sedan dess har jag nyttjat den två gånger om dagen.

Vad är då CBD olja för något?

Jo det är nämligen en produkt som innehåller något som kallas för cannabinoider, en samling ämnen som det finns rikliga mängder av i hampväxten. Känner ni till den växten? Den har odlats av mänskligheten i tusentals år, även här hemma i Sverige för dess stora mångsidighet där vi kan göra bland annat papper, mat och bränsle.

Hur som helst cannabinoider påverkar ett biologiskt system inuti kroppen som forskare allt mer yrkar på är viktigt för vårt välmående. Detta system kallas för det endocannabinoida system och upptäcktes på 1990-talet av en israelisk forskare vid namn Dr. Raphael Mechoulam.

Även om vi människor producerar våra egna cannabinoider, så kallade “endo-cannabinoider” så finns det många av oss här på planeten jorden som behöver externt tillskott via då exempelvis CBD olja.

Jag hoppas ni funnit ovanstående berättelse intressant, vill ni lära er mig så rekommenderar jag er att börja söka på internet.

Ha det fint så länge 🙂