Bloggen

Att driva en blogg som ska handla om poesi är inte det lättaste. Det är för att det inte är ett ämne som är lika populärt idag som det har varit tidigare. Läsarkretsen är inte lika stor som den hade varit om jag hade bloggat om smink eller mode. Därför bestämde jag mig för att göra det till en blandad blogg. Bloggen kommer innehålla om poesi men den kommer också innehålla humor och blandade dikter. Du kommer också kunna hitta en viss typ av dikter som kallas för limerickar på min blogg. Dessa dikter kommer från Irland och det finns alltid ett humoristiskt inslag i dem. Då jag har en förkärlek för snapsvisor och tycker de har en rolig ton, kommer du också kunna hitta dem här.

Jag kommer annars att blogga om mitt liv och hur mitt liv som poet ser ut. Jag kommer också dela med mig av roliga historier ur mitt liv och berätta hur en typisk helg ser ut för en ordälskare som mig. Humor kommer vara drivande i denna blogg eftersom jag tycker om det. Alla vet att ett gott skratt förlänger livet. Genom att jag blandar inläggen med poesi och med lite humor kan det locka fler läsare än vad jag skulle ha fått om jag enbart bloggade om poesi. Det är inte många människor i min ålder som faktiskt uppskattar eller vet vad poesi är. Ibland händer det att någon poesiförfattare får litteraturpriset för en bok och det är alltid roligt att se.